Pentru fundite cu sos Bechamel se topeste untul, se incorporeaza faina si se lasa 1 minut. Se ia tigaia de pe foc
detalii rețetă—Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau treapta a 8-a la cel pe gaz. Intindeti frunzele de bananier sau pe
detalii rețetă—Preincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Puneti rosiile si jumatate din uleiul aromat in care
detalii rețetă—Preincalziti cuptorul la 220°C (treapta 7 la cel pe gaz). Taiati pestele in cubulete cu latura de 2,5 cm
detalii rețetă—Se incalzesc putin 3 dl lapte, adaugam in el 30 g drojdie sfaramata si 1 lingura de zahar pudra. Cand drojdia
detalii rețetă—Se fierb funditele, dar nu prea tare deoarece la amestecare se sfarama, dupa racire peste ele se adauga porumbul,
detalii rețetă—