Pasca impletita cu branza dulce este delicioasa. Pentru a prepara aceasta pasca aveti nevoie de 1 kg faina,350 g
detalii rețetă—Ghiveciul galugaresc de la Bunica este o mancare de legume delicioasa, de post, un gust desavarsit. Ceapa si
detalii rețetă—Pentru chiftelute de cartofi din ingredientele de mai sus se face o pasta din care se formeaza chiftelele mici,
detalii rețetă—Se fierb 2 oua rascoapte. Se da galbenusul prin sita, se pune o lingurita de mustar, un galbenus crud, sare, putina
detalii rețetă—Daca varza murata e prea acra, se spala mai intai in apa. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se rumenesc 2 cepe
detalii rețetă—Se aleg rosii frumoase, se taie in doua si se scot semintele. Se sareaza si se aseaza intr-o tava unsa cu
detalii rețetă—Se curata un crap de 1-2 kg si se sareaza. Se rumenesc in untdelemn 2 cepe taiate marunt cu o jumatate ceasca de
detalii rețetă—Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se
detalii rețetă—Bucatile care raman de la carnea aleasa pentru friptura se sterg de sosul marinatei (apa amestecata cu vin, 203
detalii rețetă—Ceapa taiata marunt se caleste 2 minute in untdelemn cu carnea, se stinge cu siropul de mure sau se aduaga murele
detalii rețetă—Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte,
detalii rețetă—Ca orice mancare servita rece, se prepara cu untdelemn. Se rumenesc bucatile de carne. Se parat, se rumenesc
detalii rețetă—