untdelemn


Sos de vin pentru peste rasol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte,

detalii rețetă—

Ciorba de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute cu 2 linguri de untdelemn, apoi totul

detalii rețetă—

Pastravi la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pastravul se curata de solzi, i se scot intestinele, se unge bine cu untdelemn si apoi se frige, intreg sau taiat

detalii rețetă—

Salata de legume cu macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se pun la fiert macaroanele, se strecoara si se amesteca cu putin untdelemn. Se curata si se spala ceapa verde, se

detalii rețetă—

Sos olandez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se topeste ¾ din unt pe baia de apa. Se adauga galbenusurile amestecind mereu, sare, piper si zeama de lamiie

detalii rețetă—

Salata de ridichi negre

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata de coaja ridichile si se rad. Se sareaza si se lasa 30 minute. Se storc si se amesteca cu untdelemn si

detalii rețetă—

Sos Ravignot rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se trec galbenusurile prin sita, se freaca cu galbenusul crud si untdelemn, otet, sare, mustar, anchois, ceapa si

detalii rețetă—

Salata de fasole uscata alba, marinata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se fierbe fasolea muiata din ajun. Se fierbe untdelemnul, vinul, boabele de piper, cepele si rosiile taiate felii,

detalii rețetă—

Praz umplut cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie prazul curatat in bucati lungi de 6-7 cm si se oparesc in apa clocotita. Se scoate mijlocul firelor de

detalii rețetă—

Felii de piept de pasare cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina si se prajesc in untdelemn. In grasimea ramasa se

detalii rețetă—

Ficat si rinichi de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Atit ficatul cit si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu

detalii rețetă—

Miel cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce

detalii rețetă—