Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se
detalii rețetă—Aluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de
detalii rețetă—Rupem painea bucatele si o inmuiem in lapte. Amestecam carnea cu oul, Painea inmuiata, parmezan, patrunjel,
detalii rețetă—Pentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de
detalii rețetă—Se piseaza usturoiul in piulita de lemn, pana se face pasta. Se adauga un praf de sare si apa si se serveste.
detalii rețetă—Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si
detalii rețetă—Se prajeste ceapa 10 minute pana devine moale apoi se adauga ghimbirul, usturoiul, turmenicul, chimenul si praful
detalii rețetă—Se prajesc intr-o tigaie non-aderenta ciupercile, usturoiul si ceapa verde timp de 5
detalii rețetă—Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Adaugi piperul. Dai pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti
detalii rețetă—Usturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse
detalii rețetă—Usturoiul se taie felii si se pune in farfurie, peste el se toarna putin ulei de masline, pastele fierte si scurse
detalii rețetă—Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se
detalii rețetă—