Prazul se curata de frunzele vestede si se spala bine de tot (se desfac foile si se spala chiar separat, alea
detalii rețetă—Varza se curata de frunzele vestede si se spala. Se scoate apoi cotorul si se taie fideluta. Se pune apoi intr-un
detalii rețetă—Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte, se scurg de apa.
detalii rețetă—Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte si apoi se scurg de
detalii rețetă—Se spala salata in mai multe ape, se curata de frunze vestede. Se desprind unele de altele apoi se scurg de apa.
detalii rețetă—Se alege salata tanara, proaspata si cu miez. Se indeparteaza primele foi vestede si patate, iar restul salatei se
detalii rețetă—Se aleg urzicile de frunzele vestede. Se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci
detalii rețetă—Alegem urzicile de frunzele vestede/se curata de resturile de frunze uscate, se spala in mai multe ape reci si se
detalii rețetă—Se curata varza de foile vestede, se spala si se desprind foile. Se aleg 6 foi groase care se oparesc in apa
detalii rețetă—Se spala salata in mai multe ape, aruncindu-se frunzele vestede. Se desprind frunzele una de alta si se asaza,
detalii rețetă—Salatele se curata foaie cu foaie, cele vestede sau stricate se arunca, iar cele fragede se spala in cit mai multe
detalii rețetă—Varza alba se curata de foile vestede din exterior, se scoate cotorul, se desfac foile, se spala si se ruleaza
detalii rețetă—