vitel la tava


Pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor

complexitate reteta Redusa 

Pentru pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se

detalii rețetă—

Pulpa simpla de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 

Pentru pulpa simpla de vitel la tava se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora cu sarea, dupa care se sterge bine cu o

detalii rețetă—

Friptura de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie

detalii rețetă—

Rinichi fripti cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru rinichii fripti cu sos de mustar se curata de pielite doi rinichi de vitel, se spala si se usuca cu o carpa.

detalii rețetă—

Pulpa de vitel impanata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se

detalii rețetă—

Pulpa de vitel simpla la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi

detalii rețetă—

Rasol de vitel in crusta picanta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 

Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava. Separat

detalii rețetă—

Pulpa de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege o pulpa, se da cu sare, se tine o jumatate de ora inainte de a fi pregatita. Se sterge bine cu o carpa, se

detalii rețetă—

Pulpa de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se

detalii rețetă—