• spalati caisele, scoateti samburii si taiati-le felii• amestecati intr-un castron faina, zaharul, praful de
detalii rețetă—• amestecati intr-un bol mare faina, zaharul, praful de copt si sarea• adaugati untul topit, apoi ouale batute,
detalii rețetă—• puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara
detalii rețetă—• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf
detalii rețetă—• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, ghimbirul si nucsoara, zaharul, cacao si un praf de
detalii rețetă—• puneti in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender faina, zaharul pudra si un praf de sare, untul
detalii rețetă—Spirala cu urda este o prajitura delicioasa traditionala. Amestecam faina cu sare, zaharul si praful de copt. Facem
detalii rețetă—Pentru inghetata de vanilie cu capsuni laptele il punem la fiert cu zaharul. Amestecam praful de vanilie cu putin
detalii rețetă—Pentru fursecuri in 3 culori se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful
detalii rețetă—Pentru cornulete cu untura si rahat albenusurile se amesteca cu iaurtul, zaharul, drojdia, praful de sare. Adaugam
detalii rețetă—Savarinele cu jeleu sunt prajituri delicioase cu frisca. Se amesteca drojdia cu faina, zaharul si praful de sare.
detalii rețetă—Pentru carnatii deliciosi in aluat faina o amestecam cu zaharul si sarea, facem gaura in mijloc, adaugam praful de
detalii rețetă—