zahar praf


Rafaello

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca zaharul cu untul spuma, se adauga laptele praf si un pachet nuca cocos. Se fac bilute si in interiorul

detalii rețetă—

Prajitura Musuroi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 

Piscotul: se freaca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, se adauga lamiia, praful de copt si faina, dupa

detalii rețetă—

Pasta de biscuiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se bat albusurile spuma cu apa. Se toarna zaharul pudra cu zaharul vanilat, se bat impreuna si se adauga

detalii rețetă—

Budinca de brinza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

In brinza de vaci trecuta prin masina de tocat se pun 2 linguri de unt topit, 1 ou batut cu zahar, gris, 1/2

detalii rețetă—

Tort cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, sarea si romul pina ce amestecul creste si se ingroasa. Se adauga pesmetul,

detalii rețetă—

Crema la pahar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune apa la fiert, se adauga zaharul, aromele, apoi ouale batute si combinate cu lapte praf, gelatina, ce a fost

detalii rețetă—

Prajitura "Ambasador"

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Blatul: se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se adauga albusurile batute spuma, faina, pesmetul si praful

detalii rețetă—

Prajitura cu alune si cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Galbenusurile cu untul, zaharul, sarea si cacaua se freaca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne de

detalii rețetă—

Chec cu smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga pe rind galbenusurile, amestecind bine dupa fiecare si faina care a

detalii rețetă—

Prajitura cu ulei si fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se bat ouale intregi si zaharul, cu telul, pina se face o spuma. Se adauga treptat uleiul si la sfirsit faina,

detalii rețetă—

Prajitura cu gem si cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de

detalii rețetă—

Chec cu smintina si rahat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:25m 

Se bate cu telul oul intreg, cu zaharul si smintina. Se adauga faina cernuta cu praful de copt si vanilia. La

detalii rețetă—