zahar pudra vanilat


Bezele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se

detalii rețetă—

Bezele cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se amesteca impreuna cu zaharul pudra si otetul pe baie de aburi pana cand compozitia capata

detalii rețetă—

Omleta dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu

detalii rețetă—

Prajitura cu mere si branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca untul cu 65 g zahar pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incetul cu incetul se adauga si

detalii rețetă—

Cozonac Mozart

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se bate o spuma cu telul din: unt, zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si un pic de sare. Se adauga unul

detalii rețetă—

Coronita de linzer

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de

detalii rețetă—

Arici din biscuiti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se rup biscuitii in bucati si se dau prin masina de tocat. Se pun intr-un vas incapator si se adauga zaharul pudra,

detalii rețetă—

Sufleu de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat

detalii rețetă—

Bilute din branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca branza cu zahar pudra, se poate adauga si zahar vanilat, dupa gust, apoi lasam sa stea 10 minute. Apoi

detalii rețetă—

Fursecuri cu migdale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se amesteca faina cu praful de copt lsi putina sare. Se adauga zaharul pudra, zaharul vanilat si fulgii de migdale

detalii rețetă—

Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga

detalii rețetă—

Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga

detalii rețetă—