zahar pudra vanilat


Sufleu de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se freaca spuma untul, se amesteca cu pireul de castane, se adauga galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt

detalii rețetă—

Pasta de biscuiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se bat albusurile spuma cu apa. Se toarna zaharul pudra cu zaharul vanilat, se bat impreuna si se adauga

detalii rețetă—

Prajitura cu vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra pina se inalbesc (devin albe), se adauga faina amestecata cu zahar vanilat

detalii rețetă—

Ciupercute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Se cintaresc foarte exact componentele, se aleg oua mari (60 gr. fiecare). Intr-un castron, se pun ouale intregi,

detalii rețetă—