Zarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg
detalii rețetă—Zarzavatul pentru iarna este intotdeauna binevenit in gospodarie, iar cel deshidratat se poate pastra si folosi
detalii rețetă—Pentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la
detalii rețetă—Supa frantuzeasca cu zarzavat este o mancare gustoasa, usor de pregatit. Pentru a prepara supa aveti nevoie de
detalii rețetă—Ugerul se fierbe cateva ore cu zarzavat pentru supa, apoi se scoate, se taie felii si se pune pe gratar, dupa ce
detalii rețetă—Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza
detalii rețetă—Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe.
detalii rețetă—Conserva de zarzavat pentru ciorbe este ideala la orice fel de mancare, nu doar la ciorbe. Pentru aceasta reteta de
detalii rețetă—