zarzavat pentru supa


Zarzavat pentru ciorbe si alte mancaruri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg

detalii rețetă—

Zarzavat deshidratat pentru iarna

complexitate reteta Redusa 

Zarzavatul pentru iarna este intotdeauna binevenit in gospodarie, iar cel deshidratat se poate pastra si folosi

detalii rețetă—

Rasol cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la

detalii rețetă—

Supa frantuzeasca cu zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Supa frantuzeasca cu zarzavat este o mancare gustoasa, usor de pregatit. Pentru a prepara supa aveti nevoie de

detalii rețetă—

Supa de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ugerul se fierbe cateva ore cu zarzavat pentru supa, apoi se scoate, se taie felii si se pune pe gratar, dupa ce

detalii rețetă—

Ciorba de varza acra cu perisoare si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza

detalii rețetă—

Zarzavat de ciorba pentru iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe.

detalii rețetă—

Conserva de zarzavat pentru ciorbe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:15m 

Conserva de zarzavat pentru ciorbe este ideala la orice fel de mancare, nu doar la ciorbe. Pentru aceasta reteta de

detalii rețetă—