zarzavat


Supa de zarzavat cu galuste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici.

detalii rețetă—

Ciorba de pui a la grec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ciorba de pui a la grec este o reteta delicioasa de ciorba, plina de zarzavaturi si vitamine. O portie de ciorba de

detalii rețetă—

Supa de galuste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare.Cand incepe sa fiarba se spumeaza

detalii rețetă—

Pilaf cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul, se

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Legumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei, apoi se adauga apa si se pune la fiert. Intre

detalii rețetă—

Supa de frecatei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare. Se curata spuma de cate ori

detalii rețetă—

Salata bulgareasca de vara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Este o salata de vara care se prepara din toate zarzavaturile ce se pot manca crude ca: rosii, ardei, castraveti,

detalii rețetă—

Supa crema de salata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala salata si se pune la fiert in supa si apoi se trece printr-o sita. Se face un sos alb din faina is

detalii rețetă—

Ciorba de varza creata cu rasol si hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Calim intai putin zarzavatul Adaugam si varza taiata, mie imi place mult varza asta, atat ca aspect cat si ca

detalii rețetă—

Ciorba de varza de bruxelles

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra. Patrunjelul

detalii rețetă—

Peste gatit in stil Marocan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pestele se tine in zeama de lamaie 30 de minute. Legumele se pun la prajit cu ulei. Cand zarzavatul

detalii rețetă—

Supa Toamna impacarii noastre

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Luam conopida o desfacem buchetele si-o lasam in apa cu sare. Apoi o oparim. Curatam oarece zarzavat de supa:

detalii rețetă—