zerul


Briose aperitiv

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet.

detalii rețetă—

Varza cu kaiser

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Varza se taie marunt si se freaca cu 1 lingura rasa de sare. Intre timp se feliaza kaizerul cat de gros

detalii rețetă—

Musaca de omleta cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Punem cartofii la fiert.Cand sunt aproape gata punem la calit kaizerul,apoi adaugam ouale batute si patrunjelul.

detalii rețetă—

Chifle Umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline,

detalii rețetă—

Bulz a la Droop

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

In mod evident se face intai mamaliga. Se fierb ouale si kaizerul sau afumatura se caleste putin in tigaie, fara

detalii rețetă—

Pui umplut cu spaghete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Se da casul pe razatoarea mare. Kaizerul se taie cubulete. Intr-o oala se pune apa cu sare, la fiert si cand

detalii rețetă—

Foietaj cu branza si parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mai intai se pregateste umplutura: Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat

detalii rețetă—

Chec apeririv ieftin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se taie cubulete mici parizerul Se separa galbenusurile de albusuri. se bat spuma albusurile. Se pune

detalii rețetă—

Chec (cake) cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se toaca kaizerul,maslinele si se rade mozzarella. Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt. Se

detalii rețetă—

Rulouri de carne cu cascaval si kaizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam . - Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. -

detalii rețetă—

Rulada de carne cu cascaval si caizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.

detalii rețetă—

Chec aperitiv cu telemea si parizer

complexitate reteta Redusa 

Pentru chec aperitiv cu telemea si parizer telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare se pune intr-un castron

detalii rețetă—

Inghetata buna este cremoasa, frageda, in care, chiar rece fiind, nu ne ingheata dintii cand muscam din ea. ...

citește—