Desert cu ciocolata si piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciocolata se topeste intr-un castron deasupra unei cratite cu apa sau in cuptorul cu microunde. Se amesteca apoi cu crema de vanilie si cu frisca.comp

ingrediente

   100 g ciocolata de menaj
   530 g crema vanilie gata preparata
   150 ml frisca
   400 g compot de piersici
   3 linguri cafe neagra tare
   16 piscoturi
   2 linguri rom
   citiva biscuiti

mod de preparare

Ciocolata se topeste intr-un castron deasupra unei cratite cu apa sau in cuptorul cu microunde. Se amesteca apoi cu crema de vanilie si cu frisca.compotul se imparte in 4 cupe pentru desert. Cafeau se amesteca cu 7 linguri apa si romul. Piscoturile se rup in doua, se moaie in amestecul de cafea si se aranjeaza cu grija asupra compotului de fructe. Se imparte in cupe crema de vanilie si apoi se presara deasupra citiva biscuiti amaretti zdrobiti.
Se servesc imediat sau se tin in frigider pina in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu ciocolata si piersici" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite