Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se intinde un dreptunghi (latimea cam 35 cm), se unge cu unt si peste se pun caisele uscate maru
Din ingredientele pentru aluat se face un aluat care se intinde un dreptunghi (latimea cam 35 cm), se unge cu unt si peste se pun caisele uscate maruntite si bucatelele de ciocolata.
Se ruleaza si se taie 12 felii care se aseaza in forma rotunda unsa cu unt, se coace la 350F/180C aproximativ 30 de minute sau pana cand este copt. Cand incepe sa se rumeneasca putin il ungeti cu abus de ou batut spuma sau cu galbenus.
Dupa ce e copt se orneaza cu glazura de ciocolata. Reteta Colacel cu caise uscate si ciocolata a fost propusa de aLAndala pe forum culinar.ro
Alte retete de colac gasiti aici:
Colac cu ciocolata ,
Coronite fragede ,
Colac cu marmelada .
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceste fursecuri de sărbătoare sunt gustoase și ușor de preparat.
Fursecuri cu dulceataReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii