Salata arugula cu parmezanul, usturoiul, sarea, piperul si uleiul de masline se mixeaza, iar la sfarsit dupa ce s-au amestecat bine se adauga coaja d
Salata arugula cu parmezanul, usturoiul, sarea, piperul si uleiul de masline se mixeaza, iar la sfarsit dupa ce s-au amestecat bine se adauga coaja de lamaie si se lasa deoparte la rece pana ne ocupam de pieptul de pui. Pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca cu maioneza si crema de salata arugula.
Intre timp bucatile de pita se baga la cuptor pentru 5 minute la 150 grade C, cat sa devina un pic crocante, pentru cei carora le place painea prajita. Cine nu prefera paine prajita le poate lasa asa.
Se umple fiecare jumatate de pita cu amestecul de pui si decoreaza cu cateva feliute de rosie. Din umplutura de mai sus ies exact 4 jumatati de pita umplute. Reteta Sandwich de pui in buzunar de pita a fost propusa de anavlis. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAm pregatit aceasta prajitura pentru toata familia "Bucataras"! Pentru mine "Bucataras" inseamna foarte mult,m-am atasat de...
Prajitura BucatarasIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii