Mancaruri cu carne

Reteta Frigarui cu piept de pui, ceapa rosie, iaurt si sofran, la gratar

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 7m 
admin postat de
Postat pe: 13-05-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Frigarui de pui asiatice, cu sos de arahide"
 

ingrediente

3 portii

   piept de pui – 450 g
   ceapa rosie – 2 buc potrivite
   iaurt grecesc – 6 linguri
   sofran – 0,12 g
   sare si piper alb – dupa gust

mod de preparare

• curata si taie pieptul de pui cubulete si pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• taie ceapa Julien si adaug-o peste
• condimenteaza puiul cu sare si piper alb
• zdrobeste sofranul intr-un mojar si pune-l peste iaurt
• amesteca bine si pune peste pui
• amesteca totul cu mana pana ce puiul este imbibat in iaurt si ceapa
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si pune bucatile de pui (fara ceapa) pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le! Intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.

Pofta buna!
Incearca si Piept de pui in stil italian
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu piept de pui, ceapa rosie, iaurt si sofran, la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite