• taiati in jumatate bezelele si adaugati-le in slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital impreuna cu untul, esenta de vanilie si scortisoara
• setati pe modul de gatire High pentru aproximativ 2 ore (va orientati dupa dimensiunea bezelelor)
• in momentul in care bezelele s-au topit, adaugati cerealele din orez, fulgii de ovaz, merisoarele deshidratate, alunele caju si fisticul, ultimele doua dupa ce le-ati zdrobit in prealabil
• amestecati cu o lingura de lemn si opriti slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital
• puneti un inel de garnitura (sau o forma de biscuiti) pe o foaie de copt
• luati 2-3 linguri de compozitie si puneti in inelul de garnitura
• umeziti lingura cu apa si neteziti fursecul astfel incat sa fie uniform
• repetati procedeul pentru fiecare fursec in parte
• lasati-le la intarit pe hartia de copt pentru 2 ore
• dezlipiti hartia de copt de pe ele si serviti cu placere – sunt senzationale la micul dejun alaturi de o cafea.
Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaEste o mâncare simplă, gustoasă, din puține ingrediente și care se face foarte repede și ușor. Dacă folosim...
Mancarica de pastai, cu ciolan afumatIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii