Sosuri reci

VIDEOReteta Maioneza raw din caju, made by Ligia Pop

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 05m 
admin postat de
Postat pe: 19-10-2016
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

4 portii

   caju raw bio – 100 g
   apa filtrata 100 ml
   lamaie zeama de la 1 buc
   turmeric 20 g
   sare neiodata de ocna – dupa gust

mod de preparare

• adaugati caju in blenderul performant Oster Versa, apoi zeama de lamaie, sare neiodata, turmeric si apoi apa, in jur de ¾ din cantitatea de caju folosita, dar mai puteti adauga, daca este necesar. In cazul in care compozitia este prea lichida, adaugati 50 g psyllium sau cat mai este nevoie
• porniti blenderul si mixati ingredientele timp de 1,5 minute, pana caju-ul devine precum o maioneza
• o puteti folosi in salate de „boeuf", in salata de vinete sau puteti face ardei sau rosii umplute cu maioneza, etc.

Savurati cu placere!

Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/08/02/ligias-kitchen-maioneza-raw-din-caju/
Incearca si Sos brun gelatinos
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza raw din caju, made by Ligia Pop" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.