Prajituri

VIDEOPasca raw vegana, made by Raw Chef Ligia Pop

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 28-04-2016
Adaugă în cartea de bucate
Fiindca se apropie Pastele m-am gandit sa va ofer o reteta de sezon: o pasca raw vegana, aromata, fina si catifelata. Am folosit blenderul Oster Versa atat pentru prepararea fainii pentru blat cat si a cremei din interior si veti vedea cat de simplu se face un desert sanatos, rapid si care nu contine faina, zahar, oua si lactate.

ingrediente

2 portii

   Blat
   seminte de floareasoarelui decorticate 70 g
   fulgi mici de ovaz - 70 g
   pasta de stafide - 100 g stafide, 100 g apa, 1 lingura psyllium
   Crema de interior
   caju - 100 g
   apa - 100 ml
   smochine - 4 buc
   pasta de stafide - 34 linguri
   psyllium 2 linguri
   zeama lamaie de la ½ buc
   pudra de vanilie 10 g
   coaja de portocala bio - 1 buc
   Pentru ornat
   goji
   caju
   stafide

mod de preparare

• adaugati in blenderul performant Oster Versa semintele de floarea-soarelui decorticate si fulgii de ovaz si mixati pentru cateva secunde, pana se transforma in faina, apoi rasturnati-o intr-un vas separat
• pentru pasta de stafide, adaugati in blender stafidele, apa si psyllium si mixati pentru cateva minute
• amestecati faina cu 2-4 linguri de pasta de stafide, adaugati inca o lingura de psyllium, o lingurita de vanilie pudra si amestecati bine, pana se leaga compozitia
• restul pastei de stafide ramasa in blenderul Oster Versa se va amesteca cu toate ingredientele pentru crema de interior: caju, psyllium, zeama de lamaie, pudra de vanilie, coaja de portocala si smochine. Se mai adauga 100 ml apa, daca mai este necesar. Se mixeaza pana crema devine precum smantana
• in doua cercuri culinare, unul de aproximativ 12 cm si inca unul mai mic de aproximativ de 10 cm, se preseaza compozitia in asa fel incat pasca sa aiba si pereti interiori. Scoateti cercurile culinare si adaugati crema in interior
• ornati cu goji, caju si stafide
• daca va ramane compozitie, puteti asambla inca 1-2 bucati sau o pasca mai mare
Pasca se consuma imediat, sau poate fi pastrata in frigider timp de 2-4 ore. Pe masura ce trece timpul, culoarea si gustul se va schimba, de aceea este ideal sa fie consumata pe loc.

Savurati cu placere!

Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/04/18/ligias-kitchen-pasca-raw-vegana/
Incearca si Savarine insiropate
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca raw vegana, made by Raw Chef Ligia Pop" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
bucataras tv

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
pasca
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite