Pirjoale de peste de la Bunica

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele curatat, se spala, se scoate pielea, oasele, iar carnea se trece prin masina de tocat carne cu ceapa curatata. Se adauga oul, pesmet, sare si

ingrediente

   1kg. peste (crap sau stiuca)
   1 ceapa mica
   1 ou
   2 linguri pesmet
   sare
   piper
   untdelemn

mod de preparare

Pestele curatat, se spala, se scoate pielea, oasele, iar carnea se trece prin masina de tocat carne cu ceapa curatata. Se adauga oul, pesmet, sare si piper. Amestecate bine se formeaza pirjoalele si se prajesc in untdelemn incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale de peste de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite