Bulete de svaiter – se rade svaiterul pe razatoarea mica, se amesteca cu albusurile batute spuma, si cu miinile unse cu untdelemn se formeaza gogose
mod de preparare
Bulete de svaiter – se rade svaiterul pe razatoarea mica, se amesteca cu albusurile batute spuma, si cu miinile unse cu untdelemn se formeaza gogosele care prajesc in untdelemn incins. Se scot pe o hirtie absorbanta.
Ficateii de pasare se impacheteaza fiecare in felii de bacon, se prind cu scobitori si se prajesc in untdelemn.
Prunele uscate – se inmoaie cit sa li se scoata simburii, in locul carora se pun mieji de nuca, apoi se invelesc in felii de bacon care se prind cu scobitori si se prajesc in untdelemn.
Vinete decongelate – se toaca cu tocatorul de lemn, se freaca cu untdelemn dupa gust si cu putina zeama de lamiie si usturoi zdrobit. Se fac tartine.
Pe un platou ornat cu frunze de salata se aseaza gustarile calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe