Platou cu aperitive de la Bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Bulete de svaiter – se rade svaiterul pe razatoarea mica, se amesteca cu albusurile batute spuma, si cu miinile unse cu untdelemn se formeaza gogose

ingrediente

   500 gr. svaiter
   6 albusuri
   300 gr. ficatei de pasare
   15 prune uscate
   15 mieji de nuca
   30 felii bacon
   vinete de la congelator
   3-4 catei de usturoi
   1 lamiie
   untdelemn
   sare
   frunze de salata

mod de preparare

Bulete de svaiter – se rade svaiterul pe razatoarea mica, se amesteca cu albusurile batute spuma, si cu miinile unse cu untdelemn se formeaza gogosele care prajesc in untdelemn incins. Se scot pe o hirtie absorbanta.
Ficateii de pasare se impacheteaza fiecare in felii de bacon, se prind cu scobitori si se prajesc in untdelemn.
Prunele uscate – se inmoaie cit sa li se scoata simburii, in locul carora se pun mieji de nuca, apoi se invelesc in felii de bacon care se prind cu scobitori si se prajesc in untdelemn.
Vinete decongelate – se toaca cu tocatorul de lemn, se freaca cu untdelemn dupa gust si cu putina zeama de lamiie si usturoi zdrobit. Se fac tartine.
Pe un platou ornat cu frunze de salata se aseaza gustarile calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite