Reteta Pogacele cu jumari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
MIRELA postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din 500 de grame faina, oua, vin sare, piper si drojdia dizolvata in putina apa calduta se framinta un aluat mai tare.

Dupa aceea, jumarile se trec

ingrediente

   faina - 600 de grame
   jumari de porc - 300 de grame
   3 oua
   vin - 100 de ml
   drojdie de bere - 30 de grame
   sare si piper

mod de preparare

Din 500 de grame faina, oua, vin sare, piper si drojdia dizolvata in putina apa calduta se framinta un aluat mai tare.






Dupa aceea, jumarile se trec prin masina de tocat si se introduc in aluat. Se framinta bine si se lasa sa creasca 15 minute. Din aluat se intinde o foaie subtire, care se impatureste in patru. Operatia aceasta se repeta de 3 ori, la intervale de 6 minute. In final, se intinde o foaie de 2-3 cm grosime din care se taie rondele cu o forma rotunda sau cu gura unui pahar. Rondelele se asaza intr-o tava unsa si se lasa sa creasca (intr-un loc caldut), circa 15 minute. Se ung apoi cu ou batut si se coc la cuptor la foc moderat pina se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu jumari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.