Cand va este pofta de o gustare rapida sau vreti sa pregatiti aperitive pentru ocazii speciale, incearcati aceasta reteta de apritive cu crema de branza si morcov.
Cand va este pofta de o gustare rapida sau vreti sa pregatiti aperitive pentru ocazii special, incearcati aceasta reteta de apritive cu crema de branza si morcov.
Intai taiati aluatul sub forma de triunghiuri si asezati-le pe tava tapetata cu hartie de copt , apoi intepati-le, din loc in loc, cu o furculita.
Coaceti in cuptorul preancalzit cam 10-15 min pana ce aluatul creste frumos si se rumeneste usor.
Intre timp pregatiti umplutura: amestecati cele doua creme de branza si adaugati dupa gust putin piper macinat si sare. Puneti umplutura intr-un pos cu dui si trasati deasupra triunghiurilor un strat de crema, apoi decorati cu morcov ras si frunzulite de marar.
In 20-25 min ai obtinut un aparitiv gustos si sanatos!
Sursa reteta: www.bucatareselevesele.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii