Imi plac mult aperitivele cu branza, pe care le pregatesc mereu la evenimente festive in familie. Am pregatit aceste rosii cu branza, ceapa rosie, ceapa verde, unt si susan.
Intr-un castron se framanta bine branza cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si ceapa verde. Se potriveste de sare. Se umple fiecare rosie cu branza, se presara susan si ardei rosu maruntit peste ea, se adauga deasupra cate o rosioara cherry si cate o fasie subtire de castravete, apoi se asaza frumos pe un platou si se decoreaza cu masline. Timp: 30 min Portii: 8 rosii Pofta Buna! Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/08/aperitiv-cu-rosii-umplute.html
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePrima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii