Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval sunt intotdeauna binevenite la orice masa festiva, dar pot fi facute si pentru un week-end in familie.
Mod de preparare:
Se spala ardeii, se curata de seminte si pe peretii interiori. Branza se paseaza si se amesteca impreuna cu iaurtul pana ce se obtine o pasta. Cascavalul se da pe razatoare si se umple cu el unu sau doi ardei ( in functie de marimea lor).
Crema de branza cu iaurt se foloseste pentru umplerea restului de ardei. Se decoreaza cu verdeata.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval se servesc reci.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii