Aperitive cu branza

Reteta Bastonase de parmezan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Punem intr-un vas faina, piperul, boiaua si untul la temperatura camerei si amestecati.
Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul.
Adaug

ingrediente

   170 gr faina
   100 gr unt
   80 gr parmezan sau pecorino
   piper
   boia iute
   2 galbenusuri
   1 lingura mustar
   1 albus batut pt uns

mod de preparare




Punem intr-un vas faina, piperul, boiaua si untul la temperatura camerei si amestecati.


Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul.


Adaugam galbenusurile si amestecam pana la omogenizarea totala.


Iese bila asta pe care o dam un pic la frig (nu e necesar dar eu am bagat-o).


Dam drumul la cuptor la 220 grade.





Scoatem bila din frig si o intindem in foaie de 1 cm (nu tapetam cu nimic planul de lucru, aluatul nu se lipeste) si taiem bastonase.


Le punem in tava pe hartie de copt.


Le ungem cu albusul batut si le dam la cuptor.

Puteti pune chimen sau diferite ierburi aromatice in aluat sau deasupra bastonaselor. Reteta Bastonase de parmezan a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro





Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:


Acadele de parmezan,


Cheese Breadsticks (grisine),


Bruschette cu crema de oua si branza
Incearca si Crema de cascaval marmorat
Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de parmezan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.