Punem intr-un vas faina, piperul, boiaua si untul la temperatura camerei si amestecati. Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul. Adaug
Punem intr-un vas faina, piperul, boiaua si untul la temperatura camerei si amestecati.
Adaugam branza si mustarul si continuam cu amestecatul.
Adaugam galbenusurile si amestecam pana la omogenizarea totala.
Iese bila asta pe care o dam un pic la frig (nu e necesar dar eu am bagat-o).
Dam drumul la cuptor la 220 grade.
Scoatem bila din frig si o intindem in foaie de 1 cm (nu tapetam cu nimic planul de lucru, aluatul nu se lipeste) si taiem bastonase.
Le punem in tava pe hartie de copt.
Le ungem cu albusul batut si le dam la cuptor.
Puteti pune chimen sau diferite ierburi aromatice in aluat sau deasupra bastonaselor. Reteta Bastonase de parmezan a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Acadele de parmezan,
Cheese Breadsticks (grisine),
Bruschette cu crema de oua si branza
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii