Aperitive cu branza

Reteta Branza raw din caju

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Placinta cu spanac si branza"
 
>
Da, branza raw din caju. Este foarte usor de preparat, delicioasa, consistenta, si poate fi folosita cu succes la diferite retete fara foc.

ingrediente

   1+1/2 cani caju
   1/3 cana apa
   2 lingurite suc de lamaie (proaspat stors)
   2 catei usturoi
   un varf de sare

mod de preparare

Pune caju-ul intr-un bol si acopera-l cu apa cat sa-l acopere cu 2 cm. Lasa-l sa se inmoaie pentru 2 ore dupa care scurge-l de apa.




Pune impreuna caju-ul, apa, sucul de la lamaie, bucatile de usturoi si sarea intr-un blender si mixeaza. Razuie de pe marginile bolului cu ajutorul unei spatule daca este necesar si mixeaza pana cand obtii un amestec fin si cremos.




Pune aamestecul obtinut intr-un bol acoperit si lasa-l la temperatura camerei pentru 24 de ore pentru ca aromele sa se combine. Apoi pune branza la frigider.


Branza raw din caju se poate pastra la frigider, presarata deasupra cu condimente si ierburi dupa gust.

Incearca si Ardei umpluti cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza raw din caju" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.