Pentru bruschetele aromate aveti nevoie de o paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, marar, ulei si patrunjel.
Bruschetele sunt niste aperitive delicioase. Usturoiul pisat se amesteca impreuna cu untul, sarea si cimbrul. Painea se taie felii, iar acestea se ung cu pasta aromata, dupa care se pun in cuptor si se lasa la rumenit. Se curata rosiile, se spala, apoi se taie cubulete si se amesteca cu verdeata tocata marunt. Se presara sare, ulei si se amesteca. Se scot bruschetele din cuptor si se orneaza cu rosiile si branza de capra.
Bruschetele se servesc ca aperitive.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataEste prima data cand fac chiftele din peste , dar cu siguranta le voi repeta pentru ca mi-au placut tare mult.
Chiftele de ton cu sos de iaurtIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii