Aperitive cu branza

Reteta Bruschette cu crema de oua si branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bruschette cu rosii (reteta video)"
 
Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase.
Adaugam ricotta (cremoasa) si mai

ingrediente

   6 oua
   50 g ricotta proaspata
   4 crengute de busuioc
   4 fire ceapa ciorii
   30 g unt
   sare
   piper
   2 rosii coapte

mod de preparare

Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase.


Adaugam ricotta (cremoasa) si mai lasam cateva secunde.


Luam de pe foc si adaugam ceapa taiata marunt, cu foarfeca, si busuiocul tocat.


Asezam feliile de rosii peste feliile de paine prajita si adaugam crema de oua, garnisim cu busuioc. Eu am facut din 4 oua si 250 g ricotta-deasupra am pus rosiile cubulete, amestecate cu 1 lg ulei masline extravirgin si busuioc tocat.


Delicioase!!
Pofta buna!





Reteta Bruschette cu crema de oua si branzai a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro





Alte retete cu ricotta gasiti aici:


Pateuri cu ricotta si spanac


Chiftelute de ricotta in sos de rosii ,


Tarta cu ricotta si rosii
Incearca si Cascaval pane, in faina si pesmet
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu crema de oua si branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.