Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase. Adaugam ricotta (cremoasa) si mai
Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase.
Adaugam ricotta (cremoasa) si mai lasam cateva secunde.
Luam de pe foc si adaugam ceapa taiata marunt, cu foarfeca, si busuiocul tocat.
Asezam feliile de rosii peste feliile de paine prajita si adaugam crema de oua, garnisim cu busuioc. Eu am facut din 4 oua si 250 g ricotta-deasupra am pus rosiile cubulete, amestecate cu 1 lg ulei masline extravirgin si busuioc tocat.
Delicioase!!
Pofta buna!
Reteta Bruschette cu crema de oua si branzai a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Alte retete cu ricotta gasiti aici:
Pateuri cu ricotta si spanac
Chiftelute de ricotta in sos de rosii ,
Tarta cu ricotta si rosii
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura tare bune , care se face repede :)
Prajitura "MIO DELICIA"Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii