Aperitive cu branza

Reteta Budinca cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenus

ingrediente

   â€¨4 oua
   150 grame unt
   4 chifle
   200 ml
   sare
   piper
   200 grame cascaval ras

mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenusuri cu unt, apoi miezul chiflelor inmuiate in si stoarse bine si o jumatate din cascavalul ras. Se adauga sare si piper, dupa gust. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa si o fierbem in bain-marie timp de o ora. Dupa ce am rasturant-o din forma, presaram restul de cascaval ras.
Alte retete





Mamaliga cu branza


Salata cu branza
Incearca si Crema de branza cu verdeturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.