Budinca de cascaval este una dintre cele mai bune aperitive cu brinza. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de cascaval, unt, faina si pesmet.
Budinca de cascaval este una dintre cele mai bune aperitive cu brinza. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de cascaval, unt, faina si pesmet. Se prepara un sos bechamel mai gors, din unt faina si lapte. Se adauga in el, dupa ce s-a racit, galbenusurile, piper sare si 200 gr cascaval ras. Se amesteca bine si la urma se incorporeaza albusurile batute spuma. Se amesteca din nou, usor si se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu unt si pesmet. Deasupra se presara cascaval ras si se da la cuptor, pe foc potrivit pana cand se rumeneste.
Se serveste imediat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii