Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte. Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "p
Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte.
Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "pane-ul" si apoi se scoate pe hartie de bucatarie sa se scurga.
Se serveste foarte cald cu dulceata de afine (sau in lipsa, de fructe de padure). Este excelent. Este foarte simplu de facut iar gustul are o tenta de sofisticat!
Alte retete recomandate:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii