Cascaval pane

Delicios! Poate fi servit cu orice garnitura.

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Cascaval pane

Ingrediente

  • 200 g cascaval Delaco
  • 2 oua mari de casa
  • 3 linguri Pesmet
  • sare de Himalaya si piper macinat dupa gust
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Cascavalul se taie bastonase de marimea dorita, apoi se introduce pentru 15 minute la congelator.

Batem ouale intr-un bol cu sarea si piperul. Punem pesmetul intr-o farfurie intinsa.

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie antiaderenta. Scoatem de la congelator cascavalul, apoi trecem pe rand fiecare bastonas prin ou batut, apoi prin pesmet, iar prin ou batut si din nou prin pesmet, apoi le punem la prajit la foc potrivit in ulei incins.

Lasam pana se rumenesc bastonasele pe o parte, le intoarcem cu grija si cand sunt rumenite uniform le scoatem pe servetele absorbante de bucatarie. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Carnati de porc cu cartofi taranesti
2
Mancaruri cu carne

Carnati de porc cu cartofi taranesti

Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!

Carnati de porc cu cartofi taranesti
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
3
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
4
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
5
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Parteneri
Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa
Bucataras.RO

Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau...

Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!