Aperitive cu branza

Reteta Chec aperitiv cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cubulete salamul si parizerul, iar cascavalul sau telemea se rade. Din oua, margarina, ulei, mustar si faina se face un aluat moale. Se ameste

ingrediente

   200 g salam
   200 g parizer
   200 g cascaval(brinza telemea)
   4 linguri ulei
   20 g margarina
   300 g spanac oparit
   8 oua
   o lingura mustar
   8 linguri faina
   praf de copt
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie cubulete salamul si parizerul, iar cascavalul sau telemea se rade. Din oua, margarina, ulei, mustar si faina se face un aluat moale. Se amesteca cu spanacul oparit si tocat, cascavalul, salamul, parizer si condimente. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit. Se taie dupa ce se raceste complet.
Incearca si Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.