Checul cu ceapa verde si cascaval este o reteta culinara de chec aperitiv delicioasa, ce poate fi servita ca si gustare, pus la pachet ori la evenimente festive.
Am frecat cu mixerul intr-un castron ouale intregi si untul cateva minute. Apoi am adaugat cascavalul, am amestecat din nou. Am turnat faina+praful de copt si alternativ laptele(nu am putut face poze ca erau mainile ocupate smile.gif ) si a rezultat un aluat mai gros, in care se pune ceapa verde inele.
Am amestecat de cateva ori cu lingura si am pus compozitia rezultata in forma de chec pregatita cu hartie de copt Am copt la 185grade,in cuptorul dinainte incalzit pina cand a iesit scobitoare curata. Se taie rece.
Pofta buna! Reteta Chec cu ceapa verde si cascaval a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsNe plac brânzeturile, ne place prazul, așa că le-am combinat într-o delicioasă rețetă de Tartă aperitiv.
Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelitaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii