Aperitive cu branza

Reteta Cirese, nuci, rozmarin si branza brie in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Prajitura cu cirese (Reteta Video)"
 
Dried Cherries, Pecans and Rosemary Brie en Croute, adica o minunata reteta pe care trebuie sa o incercati. E foarte usor de preparat contrar asteptarilor, si va merita orice efort.

ingrediente

   1 foaie foietaj 25 cm x 25 cm
   1 ou
   1 lingura apa rece
   1/2 cana apa firbinte
   1/2 cana cirese uscate
   1/3 cana nuci pecan sau normale
   2 - 3 linguri miere
   1/2 lingurita rozmarin proaspat sau 1 lingurita rozmarin uscat
   o bucata rotunda de aproximativ 200 - 300 grame branza brie

mod de preparare

Dried Cherries, Pecans and Rosemary Brie en Croute:




Ciresele uscate se amesteca cu apa fierbinte, se lasa 1 minut la inmuiat si se scot la zantat pe un prosop de hartie. Intr-un bol amestecam ciresele zvantate bine cu nucile si mierea. Pe o suprafata putin infainata intindem foietajul si in mijlocul lui turnam amestecul cirese-nuci, peste care asezam branza. Oul il batem putin cu 1 ligura apa rece si ungem foietajul. Incepem sa impaturim apoi lipind capetele foietajului cu oul batut cu apa daca foaia este prea mare taiem marginile. Ungem din nou cu ou, intoarcem, se pune in tava si se unde din nou cu ou (branza va fi in partea de jos). Am pus la cuptor incalzit la 200C / 400F timp de 20-25 minute, lasam sa se raceasca 45- 60 minute - depinde cat de moale vreti branza.


Pofta buna! Reteta Cirese, nuci, rozmarin, branza brie in foietaj a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro

Incearca si Cascaval cu sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirese, nuci, rozmarin si branza brie in foietaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.