Aperitive cu branza

Reteta Coltunasi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Coltunasii cu branza sunt foarte deliciosi. Daca vrem sa pregatim o reteta mai speciala, putem adauga stafide la umplutura de branza.

ingrediente

   faina 0
   700 gr
   branza vacii 0
   700 gr
   oua 0
   300 gr
   stafide 0
   050 gr
   vanilie 2 plicuri (50 gr.)
   smantana 0
   30 gr
   sare 0
   003 gr
   razatura lamaie 5 gr.

mod de preparare

Coltunasii cu branza sunt foarte deliciosi. Daca vrem sa pregatim o reteta mai speciala, putem adauga stafide la umplutura de branza. Faina se aseaza pe o planseta, in mijloc se pun 3 oua, apa, sare, si se framanta o coca de taitei de consistenta potrivita, care se lasa in repaus 15 minute. Coca se intinde in foaie de grosime de 3-4 mm si se taie in patrate cu latura de 6cm. Branza se amesteca cu stafide, vanilie, sare, razatura lamaie, si cu restul de ou ramas (numai galbenusul) (75 gr). Pe fiecare bucata se aseaza cite o lingura de branza amestecata cu celelalte ingrediente, iar doua din laturi se ung cu galbenus si se impacheteaza in forma de triunghi, apasand marginile cu o furculita. Coltunasul se fierbe in apa si sare timp de 15 minute.


Peparatul se serveste cald cu smintina si zahar pudra deasupra.

Incearca si Tartine cu cascaval sau cu svaiter si piper
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite