Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.
Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat. Se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta bine. Se imparte apoi in doua si se intind 2 foi care se imparte in patrate. Se pune pe fiecare patrat cate o lingurita de branza frecata cu unt si putin marar tocat. Se indoaie coltul si se lipeste marginea. Se asaza coltunasii pe un blat de lemn, peste care se presara putina faina. Se pune un vas cu apa si sare pe foc, iar cand da in clocot, se pun coltunasii. Cand incep sa se ridice la suprafata, se ia vasul de pe foc si se scot coltunasii.
Se servesc calzi.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macReteta de preparare a papanasilor Initial am vrut sa fac gogosi. Ulterior, m-am gandit sa experimentez si eu papanasii. Asa...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii