Aperitive cu branza

Reteta Coltunasi cu branza si marar tocat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.

ingrediente

Pentru aluat:
   2 cesti faina
   2 oua
   sare
   jumatate ceasca lapte
Pentru umplutura:
   1 pachet branza de vaci
   jumatate pachet de unt
   150 gr smantana
   marar tocat

mod de preparare

Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat. Se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta bine. Se imparte apoi in doua si se intind 2 foi care se imparte in patrate. Se pune pe fiecare patrat cate o lingurita de branza frecata cu unt si putin marar tocat. Se indoaie coltul si se lipeste marginea. Se asaza coltunasii pe un blat de lemn, peste care se presara putina faina. Se pune un vas cu apa si sare pe foc, iar cand da in clocot, se pun coltunasii. Cand incep sa se ridice la suprafata, se ia vasul de pe foc si se scot coltunasii.


Se servesc calzi.

Incearca si Chifle umplute cu brinza
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza si marar tocat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.