Aperitive cu branza

Reteta Moristi cu parmezan si rosii uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pe jumatate de foaie, am presarat parmezanul ras, apoi am acoperit cu cealalta jumatate si presat usor cu sucitorul (ca sa lipeasca branza, se poate

ingrediente

   225 g foietaj
   Â½ cup parmezan
   1/3 cup rosii uscate
   in ulei

mod de preparare

Pe jumatate de foaie, am presarat parmezanul ras, apoi am acoperit cu cealalta jumatate si presat usor cu sucitorul (ca sa lipeasca branza, se poate unge aluatul cu o lingura de lapte/ apa/ou batut).


Am taiat foaia in patrate de 7 cm, apoi am crestat colturile, in diagonala (lasand mijlocul netaiat).


Am obtinut 4 triunghiuri cu varfurile unite in centru, am adus coltul din dreapta, al fiecarui dreptunghi, catre centru, formand in acest fel morisca.


Am presat usor in centru formand o gaura, in care urma sa pun umplutura, insa le-am umplut gata coapte.


Le-am copt la 190 grade C, 8 minute, pana s-au rumenit.


Pe fiecare morisca am pus cate ¼-1/2 lgt. rosii uscate, in ulei tocate marunt.
Pofta buna!





Reteta Moristi cu parmezan si rosii uscate a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro





Alte retete cu foietaj: Foietaj umplut
Incearca si Coltunasi cu brinza de vaci in pesmet
Daca ti-a placut reteta noastra "Moristi cu parmezan si rosii uscate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.