Mozzarella impachetata

Indepartam coaja painii (eu am facut din 6 felii de paine proaspat facuta (a mers oarecum mai greu). Cu o lingurita curatam rosiile de seminte si suc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Mozzarella impachetata

Ingrediente

  • 8 felii mari de paine(pentru sandwich)
  • 250 g mozzarella
  • 2 rosii
  • 3 rosii uscate
  • in ulei
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • pesmet
  • faina
  • ulei de arahide pentru prajit

Mod de preparare

Indepartam coaja painii (eu am facut din 6 felii de paine proaspat facuta (a mers oarecum mai greu).

Cu o lingurita curatam rosiile de seminte si sucul/lichid in care stau semintele, si le taiem cubulete.

Tocam marunt si rosiile uscate.

Feliem mozzarella si le uscam tamponandu-le cu prosoape din hartie

(daca este cazul, la mine n-a fost nevoie).

Pe 3 dintre feliile de paine, am pus cate 1 lg rosii si 1 lgt de rosii uscate, 1-2 felii de mozzarella si apoi inca o lgt rosii.

Am acoperit cu alta felie de paine (fiecare din cele 3), am sigilat capetele trecandu-le prin faina, apoi prin apa si apoi iarasi prin faina (e interesant de testat si la cordon bleu, daca este la fel de eficient ).Facem operatiunea asta ca sa nu se desprinda la copt si sa curga umplutura.

Apoi trecem fiecare "pachetel” prin lapte (eu am sarit faza asta, ca painea era foarte proaspata si s-ar fi inmuiat prea tare), apoi prin ou si la urma prin pesmet.

Am prajit in ulei de arahide.
Pofta buna!

Reteta Mozzarella impachetata a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba de legume cu perisoare
3
Ciorbe

Ciorba de legume cu perisoare

O ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.

Ciorba de legume cu perisoare
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
4
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Supa finlandeza cu somon
5
Supe de legume

Supa finlandeza cu somon

o supa delicioasa si hranitoare

Supa finlandeza cu somon
Parteneri
Gogosi cu struguri
Bucataras.RO

Gogosi cu struguri

M-am inspirat din revista Click Pofta Buna

Gogosi cu struguri
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!