Aperitive cu branza

Reteta Obatzda-aperitiv

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul.
Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin.
Peste pas

ingrediente

   250 g branza de oaie-reteta originala spune camembert sau ramadur
   dar merge si cu altceva
   chiar si cu branzica de vaca
   75 g unt moale
   o ceapa mare
   o lingurita de boia dulce
   sare
   2 lingurite de chimen
   cateva linguri de smantana sau lapte ca sa fie mai moale

mod de preparare

Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul.


Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin.


Peste pasta de branza se pune ceapa tocata si se condimenteaza cu chimen, boia si sare dupa gust.


Se amesteca bine. Din pasta rezultata se modeleaza cu doua linguri un fel de galuste care se pun pe platou si se decoreaza dupa dorinta.
Pofta buna!





Reteta Obatzda-aperitiv a fost propusa de Carmen T. pe forum culinar.ro





Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:


Placinta taraneasca cu branza,


Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,


Placinta invartita cu branza
Incearca si Briose cu cascaval Sofia si broccoli
Daca ti-a placut reteta noastra "Obatzda-aperitiv" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.