Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul. Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin. Peste pas
Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul.
Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin.
Peste pasta de branza se pune ceapa tocata si se condimenteaza cu chimen, boia si sare dupa gust.
Se amesteca bine. Din pasta rezultata se modeleaza cu doua linguri un fel de galuste care se pun pe platou si se decoreaza dupa dorinta.
Pofta buna!
Reteta Obatzda-aperitiv a fost propusa de Carmen T. pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Placinta taraneasca cu branza,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Placinta invartita cu branza
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii