Aperitive cu branza

Reteta Paine cu cascaval si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt.
2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava.
3. Cascavalul s

ingrediente

   Unt pentru tava
   1 franzela
   300g cascaval
   150g ciuperci (Shutake sau champignons)
   1 legatura usturoi verde
   1 legatura busuioc
   4 oua
   200g smantana
   sare piper

mod de preparare

1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt.


2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava.


3. Cascavalul si ciupercile se taie in felii subtiri si acestea se introduc intre feliile de paine.


4 Zarzavaturile se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu oua si smantana.


Totul se sareaza, se pipereaza si se toarna peste paine.


5. Tava se introduce in cuptor pe gratarul de la mijloc si painea se lasa aproximativ 25 minute sa se coaca.
Pofta buna!





Reteta Paine cu cascaval si ciuperci a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro





Alte retete cu cascaval gasiti aici:


Garlic cheese bread, paine cu usturoi si cascaval ,


Rulada de cascaval,


Obatzda-aperitiv
Incearca si Branza topita cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cascaval si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.