Aperitive cu branza

Reteta Papara de paine cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza frecata cu restul de oua. Ult

ingrediente

   500 gr felii de paine
   500 gr branza de vaci
   4-6 oua
   1 I lapte
   2 linguri unt

mod de preparare




Feliile de paine se inmoaie in lapte batut cu doua oua si se asaza apoi intr-un vas alternativ felii de paine cu branza frecata cu restul de oua. Ultimul strat trebuie sa fie de branza. Se toarna deasupra restul de lapte si se presara bucatele de unt. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la rumenit. Se adauga, dupa preferinta in compozitie lapte, zahar si coaja rasa de lamaie.
Se serveste calda.


Alte retete culinare:





Saratele


Chiftele


Ciuperci umplute
Incearca si Knedly(galuste) cu branza dulce si carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara de paine cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.