Aperitive cu branza

Reteta Pasta de branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Branza de vaci se framanta bine, apoi se trece prin sita. Se adauga faina, galbenusurile, sare dupa gust si se amesteca totul bine.

ingrediente

   300 gr branza de vaci
   1-2 linguri de faina sau gris
   2 galbenusuri
   sare

mod de preparare

Branza de vaci se framanta bine, apoi se trece prin sita. Se adauga faina, galbenusurile, sare dupa gust si se amesteca totul bine.

Se foloseste la diverse aperitive si pateuri. Alte aperitive: Saratele Ciuperci la cuptor Chiftele

Incearca si Tarta cu branza si ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.