Aperitive cu branza

Reteta Pasta din branza cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc.

ingrediente

Pentru 750 g:
   branza telemea - 450 g
   ciuperci din conserva - 200 g
   unt - 100 g
   marar - 1 legatura
   piper dupa gust

mod de preparare

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc sub jet de apa rece si se toaca marunt. Untul se bate cu telul pana la alifiere. Mararul se spala si se taie marunt. Branza, mararul, untul, ciupercile si piperul se amesteca intr-un vas pana la omogenizare.




Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la umplerea diferitelor legume de sezon (ardei gras, rosii, castraveti, etc.).


Incearca si Saleuri cu brinza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din branza cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.