Aperitive cu branza

Reteta Pere cu Parmigiano Reggiano

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Reteta video: Pere în vin roşu cu crema mascarpone - Philips Multicooker"
 
>
Pere cu Parmigiano Reggiano este un aperitiv/gustare ce se prepara incredibil de rapid. Este o gustare simpla dar impunatuoare, combinatia de gusturi fiind sublima.

ingrediente

   O para coapta
   50g parmigiano Reggiano
   4-5 frunze de menta proaspata
   Otet balsamic

mod de preparare

Decojiti para si taiati-o in felii.




Aranjati pe o parte a platoului in care veti servi feliile de para intr-un evantai.




Taiati cubulete Parmigiano Reggiano si aranjati-le pe cealalta parte a platoului.




Turnati cateva picaturi de otet balsamic pe fiecare cubulet de Parmigiano Reggiano.




Decorati cu frunze de menta.


Serviti imediat.

Incearca si Saratele
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere cu Parmigiano Reggiano" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.